EFNMS – European Maintenance Assessment Committee

A MIKSZ 2017 tavaszán csatlakozott az EFNMS-hez, és ennek keretében bekapcsolódunk az European Maintenance Assessment Committee munkacsoport tevékenységébe.

A korábban már elindított országos karbantartási állapotfelmérés (OKÁ) projektünket fentieknek megfelelően aktualizáljuk és a nemzetközi szinergiákban rejlő lehetőségeket kihasználva fejlesztjük tovább. Szeretnénk megerősíteni azt a munkacsoportot, amely az OKÁ projekt célok illetve a MIKSZ benchmarking területre vetülő célkitűzéseinek megvalósítása érdekében tevékenykedik.

A műhelymunka keretében elvégzendő feladatok: a karbantartási stratégiák, a karbantartás menedzsment és a karbantartási tevékenységek fogalomkörébe tartozó szakmai megnevezések tisztázása, rendszerezése majd ezekre támaszkodva az OKÁ felmérés eszköztárának véglegesítése, a felmérés elvégzése és a magyar karbantartó szervezetek benchmarking alapjainak felállítása.

Várjuk azon tagjaink jelentkezését, akik szakmai motivációt és elhivatottságot éreznek arra, hogy a munkacsoport tagjaként részt vegyenek ebben a tevékenységben, amely a fenti célok megvalósításával hiánypótló értéket teremt és fontos a magyar karbantartó társadalom részére.

Amennyiben csatlakozni kíván ehhez munkához, kérem, jelezze szándékát az istvan.pall(Replace this parenthesis with the @ sign)miksz.org  vagy peczely.gyorgy(Replace this parenthesis with the @ sign)miksz.org">peczely.gyorgy(Replace this parenthesis with the @ sign)miksz.org címen.